Setmanari d'informació local - 138 anys

Darreres feines per reiniciar el servei de tren el dia 1 de febrer

Ferrocarril de Sóller està finalitzant aquests dies la renovació i millora de les vies en diferents trams amb la finalitat de posar de nou en marxa el servei ferroviari a partir del dia 1 de febrer, la propera setmana.

Com cada any, Tren de Sóller aprofita el «baixada» turística de desembre i gener per continuar amb les inversions i modernització de les vies, uns treballs que tenen una especial incidència «en la comoditat i seguretat dels passatgers», segons s’assenyala des la companyia.

En aquesta ocasió els treballs hauran suposat la reforma d’aproximadament un quilòmetre de via. La inversió principal ha estat de nou a l’interior del túnel d’Alfàbia, on es van iniciar els treballs el passat any, refent murs i col·locant vies sobre placa i amb amortidors plàstics, el que redueix enormement les vibracions, evitant també el deteriorament de les travesses per la humitat.

Aquest any s’han renovat amb aquest sistema 300 metres de via a l’interior del túnel gran, de gairebé 3 quilòmetres de longitud.

També s’han fet millores a l’estació de Sóller ia la cruïlla de vies de Bunyola. A Bunyola i a la volta d’en Giret s’han eliminat alguns dels pins que afectaven l’estesa elèctrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.