Setmanari d'informació local - 138 anys

Fornalutx se suma per Sant Antoni a la campanya ‘No i punt’

Fornalutx s’ha sumat enguany a la campanya ‘No i punt!’ que impulsa el Consell de Mallorca contra les agressions sexistes durant revetlles i festes populars, que tornarà a 16 municipis de l’Illa per Sant Antoni. Es tracta del mateix missatge difós durant les revetlles d’estiu. Per a això, ha difós unes pancartes amb el lema de la campanya als 16 ajuntaments que ho han sol·licitat, entre d’ells el de Fornalutx.

La campanya ‘No i punt! Per una Mallorca lliure d’agressions sexistes ‘pretén «que les dones puguin viure l’esdeveniment amb total normalitat».

A l’estiu els serveis municipals implicats durant les festes van rebre formació per poder atendre una víctima en cas que denunciés qualsevol agressió sexista o sexual. Per Sant Antoni s’ha dissenyat una pancarta especial protagonitzada per dos dimonis (dona i home) que transmeten el missatge.

A més de Fornalutx tenen el cartell Deià, Alcúdia, Banyalbufar, Capdepera, Estellencs, Felanitx, Fornalutx, Llubí, Llucmajor, Manacor, Maria de la Salut, Muro, Pollença, sa Pobla, ses Salines i Sineu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.