Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port de Sóller tendrà zones on sols podran aparcar veïns

L’Ajuntament posarà en marxa abans del començament de la temporada d’estiu un pla de senyalització de diverses ‘zones verdes d’aparcament’ al Port en les que sols podran estacionar els vehicles autoritzats que seran els dels residents als carrers afectats. El batle i responsable de Governació ja ha passat ordres de regular aquestes zones de la barriada marinera en les que hi ha moltes queixes, especialment a l’estiu degut a que els visitants ocupen els escassos llocs d’aparcament disponibles.

Segons Jaume Servera, «inicialment sols es posaran en marxa dues ‘zones verdes d’estacionament’, en concret al carrer Bèlgica davant l’hotel Jumeirah i a una part del carrer Alaró». Es tracta de dos punts en els que els residents permanents tenen dificultats per estacionar els seus vehicles ja que no estan regulats per O.R.A. i són aprofitats pels conductors que no viuen a la barriada.

Servera ha assegurat que la campanya per obtenir les targetes per a aquesta ‘zones verdes’ «es començarà quan Sóller 2010 finalitzi l’actual campanya de renovació de les targetes de l’O.R.A. de Sóller».

La manca d’aparcaments al municipi és especialment greu al Port durant la temporada turística i els caps de setmana i ara encara es pot veure agreujada per una previsible major afluència de cotxes al nucli costaner, com ja s’ha donat aquestes darreres setmanes. La creació d’un altre gran aparcament al Port -projectat en diverses ocasions- no ha arribat a ser possible i Lepanto resulta insuficient a l’estiu.

La imminent urbanització del moll de marineria també dificultarà l’aparcament al barri pescador, que a més rep molt pressió dels remolcs d’embarcacions.

Servera no descarta prendre altres mesures similars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.