Setmanari d'informació local - 138 anys

Un jurat d'onze membres triarà el millor projecte per rehabilitar el Defensora

Un jurat de composició majoritàriament tècnica triarà abans de final d’any el millor projecte per a la rehabilitació del teatre Defensora, d’acord amb el pla d’usos acordat que convertirà aquest emblemàtic edifici en un espai escènic amb utilitats diverses de caire cultural o lúdic. L’Ajuntament ha optat per convocar un concurs d’idees que ja ha estat aprovat per la Junta de Govern Local tot i que el compte enrere de la convocatòria començarà després de la seva publicació al BOIB.

A les bases d’aquest concurs s’especifica que el jurat que triarà entre totes les propostes que es presentin estarà presidit pel batle i deu membres més: un regidor, dos arquitectes municipals, un arquitecte designat a proposta del Col·legi Oficial d’Arquitectes , l’enginyer municipal, un tècnic municipal en patrimoni històric, un tècnic extern en arts escèniques, la secretària de l’Ajuntament, la interventora municipal i, finalment, un membre de la junta directiva de la Societat Defensora.

Premis

Tal i com ja es va avançar els tres millors treballs seran premiats en metàl·lic. Els segon i el tercer millor projecte rebran ex-aequo la quantitat de 2.500 euros, cada un. El projecte guanyador en canvi tendrà un premi de 8.000 euros i també se li adjudicarà la redacció del projecte d’execució per un import de 72.000 euros més.

Cal dir que el projecte plantejat haurà de contemplar actuacions i intervencions que siguin realitzables per un pressupost d’execució màxim d’1.459.078,50 euros (IVA inclòs), quantitat màxima de que disposarà l’Ajuntament per aquesta obra, entre el pressupost municipal, previst en el capítol d’inversions i la subvenció que espera rebre del Govern balear.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.