Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller celebrarà Santa Cecília amb diversos concerts en honor a la patrona dels músics

Tot just acabam d’iniciar el mes de novembre, un mes que acostuma a destacar per incloure nombrosos esdeveniments musicals, ja que se celebra la festa de Santa Cecília, patrona dels músics.

Precisament, com cada any, no hi mancaran els dos actes centrals de celebració de la patrona dels músics.

Per una banda, l’Escola Municipal de Música celebrarà el proper divendres dia 17 el seu tradicional acte en honor a la patrona, que serà a les 19 hores, al Convent dels SSCC. Com és costum, l’escola aprofitarà l’acte per inaugurar oficialment el seu nou curs, tot i fer més d’un mes que va començar. Hi haurà l’actuació de la banda i d’alguns grups d’alumnes, a més de fer-se la presentació de l’equip de professors i dels nous membres de la Banda de Música, si n’hi han, que també oferirà un breu concert.

I per altra banda, el dissabte 25 de novembre, Joventuts Musicals organitzarà el seu tradicional concert de la patrona en el qual actuaran músics sollerics. Serà a les 19.30 hores, al Convent dels Sagrats Cors.

Hores d’ara encara és prest per confirmar quines actuacions hi haurà, però s’esperen actuacions individuals acompanyades al piano, qui sap si algun duet o tercet, entre d’altres, i també alguns grups com els Xeremiers de Sóller, el Cor Pro Música Chorus o Aires Sollerics, però fins el darrer moment hi pot haver altes i baixes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.