Setmanari d'informació local - 138 anys

La Nit de l'Art reuní a més de mig centenar d'artistes

El divendres Jaume Albertí pronuncià el pregó al Museu de Sóller. A la imatge amb els organitzadors de la Nit de l'Art.

La Nit de l'Art va reunir dissabte, a la plaça i principals carrers i espais expositius, a més de mig centenar d'artistes plàstics de tots els estils i tendències. El públic, va poder gaudir fins gairebé mitjanit de les exposicions a l'aire lliure i també de la música i l'ambient de les terrasses, botigues i bars. Encara que aquest any hi ha hagut menys participants, alguns d'ells van destacar que havien observat una «major qualitat» dels treballs exposats.
La Nit de l'Art es va presentar la nit anterior al Museu de Sóller-Casal de Cultura, a càrrec de Jaume Albertí Sastre, mestre jubilat que en la seva trajectòria va destacar per la innovació i l'experimentació en l'educació plàstica dels seus alumnes. Alhora el Museu, també el programa de la Nit de l'Art mostra una exposició de caixes d'ensaïmades intervingudes artísticament.
Alguns dels artistes locals que han pres part d'aquesta exposició i que ahir exposaven al carrer són Catalina Bauzà, Tòful Atienza, Miquel A. Bernat, Aina Pastor, Anabel Alonso, Tomeu Reynés, Caty Colom, Luis López, Salvador Martínez, Alejandro Ruesgas, Paco Lorente, Ricardo Sacco, Jordi Carreras, Lluís Borràs, Ricard Bonnín, entre d'altres. Aquest any l'organització ha anat a càrrec del col·lectiu 'Una lluna d'art'. l'Ajuntament de Sóller i del Casal de Cultura, amb la col·laboració d'una quinzena d'establiments comercials i de restauració.
El dia 22, també dins el programés projectarà a de Ses Escolàpies la pel·lícula Pollock, un acte coordinat pel cineasta David Carreras.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.