Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament serà 'promotor' de les festes de Sant Pere per facilitar-ne l'organització

Finalment aquest any hi haurà festes de Sant Pere al Port de Sóller. Una reunió celebrada el dimecres d’aquesta setmana en la que van participar per part de l’Ajuntament la regidora de Festes, Laura Celià (a la foto), i el regidor delegat del Port, Jaume Mateu, i per part del veïns, representants de totes les associacions constituïdes i un grup de joves col·laboradors, va servir per aprovar postures i arribar a un consens sobre la organització.
Segons ha explicat Celià una de les novetats i que en principi resol un dels principals problemes que s’havien plantejat és que l’Ajuntament serà «promotor» de les festes de Sant Pere. D’aquesta manera assumirà les responsabilitats burocràtiques que actualment recauen en els organitzadors de les fetes de carrer i que per a les associacions organitzadores de les festes del Port resultaven inassumibles degut a l’envergadura d’aquestes celebracions, més grans que les de les altres barriades.
Així i tot la regidora ha assegurat que la partida econòmica destinada a aquestes fetes «no augmentarà» però sí que es descarrega la organització de les despeses que suposa posar en marxa legalment l’esdeveniment com assegurances, seguretat, etc.
En aquest sentit Celià ha avançat que l’Ajuntament s’acollirà a una subvenció del Consell presentant un projecte de redacció d’un pla d’autoprotecció de les festes del port que servirà per cada any i permetrà agilitar la seva organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.