Setmanari d'informació local - 138 anys

Espectacular cop al tràfic de droga a Sóller amb 16 detinguts

Un lletrat lliura l'ordre d'entrada a un agent de la Policia Judicial just abans d'una de les 16 detencions realitzades en diferents domicilis de Sóller i Port.

L'operació antidroga iniciada dimecres a les 06.45 hores per agents de l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidrogues (EDOA) de la Guàrdia Civil a Sóller, Palma i a altres munciipis es va saldar amb un total de 22 detencions, 16 de els quals a Sóller.
Fa gairebé un any, la Guàrdia Civil va rebre una informació relativa al narcotràfic a Sóller. La investigació es va aparcar provisionalment perquè van sorgir altres prioritats i després es va reprendre. El de 'operació Valley' (vall, en anglès) una clara refrència a la nostra ciutat. La xarxa estava formada, sobretot, per sollerics, alguns d'ells ben coneguts, i també per residents de diferents nacionalitats.
Degut a la proximitat del Firó els investigadors creuen que part de la cocaïna i la marihuana havia de ser venuda durant aquestes festes. Fonts judicials van indicar que era vox populi en aquest poble que darrerament hi havia una gran activitat per part de determinats clans i traficants. Els detinguts van ser traslladats a Palma en un autocar de la Guàrdia Civil i demà divendres podrien passar a disposició judicial.

En total en aquesta operació, que va provocar una gran alarma a Sóller en confundir-se amb un operatiu antitrerrorista degut a l'espectacularitat dels mitjans utilitzats, hi van participar un centenar d'agents de la Guàrdia Civil, així com un helicòpter i cans ensinistrats (Més informació en l'edició en paper de dissabte).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.