Setmanari d'informació local - 138 anys

Trobada per a la constitució d'un cercle local de Podem

Se celebrà dijous i s'acordà convocar una reunió informativa oberta

277

Un grup de persones de Sóller, representants de diferents àmbits veïnals i professionals, va realitzar dijous una primera trobada per tal d'estudiar la constitució d'un cercle local de Podem (Podemos). La reunió s'havia posat en coneixement de i previ contacte amb Podemos nacional i Podem Mallorca i segons els seus organitzador va ser «molt satisfactòria».

Fonts d'aquest grup varen constatar les «ganes» d'organitzar el cercle Podem Sóller per la qual cosa els assistents van acordar per unanimitat convocar properament una reunió informativa oberta a tothom «independentment de la seva ideologia».

Un dels aspectes que els assistents aquesta reunió van deixar clar és que «si Podem Sóller es constitueix finalment no serà per convertir-se en grup marginal o de protesta, sinó amb l'objectiu de crear una llista que pugui ser una alternativa real i democràtica al govern del poble, més enllà de qualsevol ideologia».

Segons aquestes fonts «les idees que impulsen l'interès en crear aquest cercle de Podem al municipi són la transparència; l'ètica política que inclogui la responsabilitat; l'educació política dels ciutadans i també acabar amb actituts caciquils».

Durant les darreres setmanes s'havia especulat sobre si Podem serà present a les properes eleccions locals. Des del grup impulsor es recorda que això «en tot cas es veurà i es decidirà en una propera trobada oberta a tothom a la que probablement hi assistirà gent de Podem Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.