Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació descarta ampliar aquest any el col·legi del Port utilitzant una part de la Casa del Mar

275

La conselleria d'Educació no ampliarà aquest curs l'escola Pere Cerdà del Port de Sóller ja que l'Ajuntament, per diverses circumstàncies, no ha pogut facilitar els espais de la Casa del Mar, adjacents al col · legi públic, en no poder dur a terme els compromisos que, al seu torn, havia adquirit amb la Conselleria de Salut, titular d'aquest últim immoble. L'ampliació del CEIP Pere Cerdà era un compromís de l'equip de govern del PP amb els pares d'alumnes i és una antiga reivindicació del centre que ja havia d'estar disponible en el curs que ara comença.

Tot i això, l'escola podrà habilitar un espai com a aula, a l'espera que, finalment, l'any que es puguin dur a terme aquestes obres.

El director general de Planificació i Recursos Humans de la Conselleria, Bartomeu Isern, juntament amb un tècnic van visitar ahir els espais on està prevista la reforma una vegada que l'Ajuntament pugui posar a la seva disposició. Isern va realitzar la visita amb l'alcalde, Carlos Simarro (PP), altres regidors i la directora del col · legi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.