Setmanari d'informació local - 138 anys

Un col·legi provençal cerca a Sóller 25 famílies d'acollida compensada

El col·legi Albert Camus del municipi francès de la Tour-d'Aigues (Torre d'Egues, Valclusa, Provença), en el qual hi treballa una professora d'origen solleric, Margalida Arbona, s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament perquè li faciliti l'any que ve la possibilitat de trobar 25 famílies de Sóller que vulguin acollir durant una setmana una sèrie d'alumnes d'aquest centre que passaran una setmana a Mallorca. L'estada s'emmarca en una activitat didàctica d'aquesta escola encaminada a millorar l'aprenentatge de la llengua castellans, segons han assenyalat fonts municipals.

En col·laboració amb l'Ajuntament els responsables del centre volen posar en marxa aquesta campanya per possibilitar l'estada d'aquests alumnes a llars de la Vall durant el proper mes d'abril. Des de l'Ajuntament s'ha explicat que els alumnes, d'entre 12 i 17 anys, es repartiran de dos en dos, i cada família d'acollida rebrà en compensació 20 euros diaris per al·lot a canvi de donar-li allotjament i menjar.

Serà l'Ajuntament el que en els seu moment faci una selecció de les famílies interessades. Segons s'ha explicat els al·lots tenen programades activitats diàries per la qual cosa només pernoctaran a la casa però se'ls haurà de donar berenar i sopar i també un menjar per emportar-se els migdies.

Un col·legi provençal cerca a Sóller 25 famílies d'acollida compensada

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.