Àngel d'Or es presenta com una nova sortida a la taronja sollerica
Les taronges solleriques podrien tenir una nova sortida. A la finca de Can Posteta a l'horta de Biniaraix es va presentar ahir divendres un nou producte elaborat amb pell de taronges solleriques, donant com a resultat un licor de 31º, que du per nom Àngel d'Or. Miquel Capó, promotor de la idea, juntament amb els seus socis, donà a conèixer el procés pel qual passarà el licor abans pugui arribar a les nostres mans. En un primer moment es comptarà amb les quatre o cinc tones anuals de taronges de la finca de Can Posteta per dur a terme el producte. A Can Det, les taronges seran pelades i la pell s'enviarà congelada a Barcelona on es destil·larà. A Sóller tornarà la mescla destil·lada i es farà la mescla dels demés ingredients, per ser enviat després a Alemanya on s'ajustarà el nivell de l'alcohol i s'embotellarà el producte. Tot un procés en el que, segons Miquel Capó, «no escatimam qualitat». El llançament del producte ja s'ha iniciat a gran escala, tant a Mallorca com a l'estranger, sobretot a Alemanya. La presentació del licor es farà en botelles de 0'7l. i el preu voltarà els 12 euros.
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).