Setmanari d'informació local - 138 anys

Gran assistència de públic a la proclamació de Pere A. Serra com a fill il·lustre de Sóller

223
L'homenatjat, amb les autoritats.

El convent dels Sagrats Cors fou ahir el marc on es dugué a terme el solemne acte de proclamació de Pere A. Serra com a fill il·lustre de Sóller. A l'acte hi assistí un nombrosíssim públic. «Aquest és un acte carregat de justícia», presentava l'acte el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sóller, Guillem Bernat. Després va tenir lloc la lectura de l'inici de l'expedient per part de la Comissió Informativa de Cultura en què el mes de maig passat s'havia pres l'acord d'iniciar-lo per a la proclamació. Tot seguit, la instructora de l'expedient, Catalina Bernat Joy, va llegir la biografia de Pere A. Serra, en què es destaquen els mèrits del fill il·lustre, el seu amor per l'art i la cultura, la seva dedicació als mitjans de comunicació i tota una llarga llista de guardons en reconeixement a la seva trajectòria.

El batle de Sóller, Joan Arbona, va tenir a continuació unes emotives paraules per a Pere Serra i va fer un repàs als altres 11 fills il·lustres de la localitat.

«Sens cap mena de dubte el senyor Pere Antoni Serra Bauzà es fa creditor d'aquest títol, perquè hi ha un factor distintiu que al mateix temps constitueix un argument bàsic. Pere Serra és un exponent de fill il·lustre de la nostra modernitat, de les noves tecnologies, de la importànica que en l'actualitat té la informació. El gran mèrit de Pere Serra ha estat saber valorar la importància de la comunicació en els nostres dies i fer-ne una eina d'opinió prou important dins la societat balear».

Després s'entregà a Pere A. Serra el diploma acreditatiu de la condició de nou fill il·lustre. L'homenatjat va pronunciar un discurs que, fent referència a la calor i gaudint de bon humor, va improvisar i va retallar una mica. Agraí a Sóller el nomenament i expressà: «Em sent molt poca cosa davant els altres fills il·lustres».

El públic, amics, coneguts i veïns de la localitat que volgueren acompanyar Pere A. Serra, la seva dona, Margalida Magraner, i la seva família varen seguir l'acte i varen reconèixer els mèrits del nou fill il·lustre amb un fort aplaudiment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.