Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

CINEMA A LA FRESCA AL PORT
Seguint la tradició de cada estiu, Sa Nostra i l'Ajuntament de Sóller, ens ofereixen una vetllada de cinema a la fresca, que tindrà lloc el proper divendres dia 16 de juliol a les 22 h. damunt la mateixa Platja, a l'altura de Ca'n Generós, i la pel.lícula que es projectarà és 'La máscara del Zorro', de Martin Campbell.

RECITAL DE PAU RIBA
El proper divendres dia 16, a partir de les 22 h. tindrà lloc a la Plaça Constitució un interessant recital a càrrec del reconegut cantautor català Pau Riba, organitzat per l'Ajuntament de Sóller.

VETLLADA MUSICAL ELS DIUMENGES A PLAÇA
Amb l'arribada del bon temps s'han reiniciat les vetllades musicals dels diumenges a la Plaça Constitució per iniciativa dels Cafeters. Serà a partir de les 21.30 h. amb el grup Cocktail.

CONVOCATS ELS PREMIS LITERARIS VALL DE SÓLLER 1999
Un any més el Grup Novetat ha convocat els Premis Literaris Vall de Sóller de poesia, narració curta i glosa. Els treballs que han d'esser en català s'han de presentar a la Llibreria Calabruix abans del 20 de juliol. Es poden presentar dos treballs per autor.

PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DEL CARME
El proper dijous dia 15, vetlla de la Festa de la Mare de Déu del Carme, tindrà lloc el vespre la tradicional processó per la badia del Port amb la imatge de la patrona dels mariners. Serà a les 21.30 h. més o manco.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.