Setmanari d'informació local - 138 anys

Pep Alfaro fou el millor solleric a la Volta Internacional a Mallorca per Masters

Pupo i Borràs abandonaren i Ros completà una bona actuació

En el transcurs de la passada setmana es va disputar la Challenge Internacional a Mallorca reservada a les categories Màsters, cicloesportistes i veterans i que es va saldà, pel que fa als participants sollerics amb una més que acceptable actuació. Els intensos dies de competició s'iniciaren el dilluns dia 11 d'octubre amb la disputa del Trofeu Palmanova, consistent en un circuit de 34 qms. al que s'havien de fer 3 voltes completant un total de 102 qms. D'aquesta prova ja informàrem a la passada edició, tot i que avui podem informar dels llocs en que quedaren els sollerics. Així, el millor classificat fou Xavi Pupo que fou el 50 de la general entrant amb el gran grup a 3'51'' del guanyador. Pep Alfaro fou el 55è amb el mateix temps que Pupo igual que Carles Ros i Pere Borràs que foren 64è i 79è. Al dia següent, dimarts dia 12, es va disputar la V Copa d'Europa per a Màsters a un circuït a la Platja de Palma de 76 qms. en total i que comptà amb la única presència sollerica de Pere Borràs que fou 28è entrant a meta a 2'16'' del guanyador.