Setmanari d'informació local - 138 anys

Els darrers cinc minuts de la primera part sentenciaren el partit de les séniors (78-65)

Les solleriques s'estrenaren amb derrota en el primer partit de lliga

Hispània (43+35): Maura (6), Barceló (6), Andrés (4), Novah (12), Jiménez (0), Rodríguez (9), Pericás (4), Polo (25), Sitges (0), Rodríguez (4) i Barceló II (8).
Joventut Mariana Caf. París (33+32): Martí (4), Grauches (14), Barceló (2), Escalas (24), Oliver (5), Peñas (7), Mihajlovic (8) i Fuentes (0).
Àrbitre: Zotes. Xiulà 24 faltes a les locals i 16 a les visitants.
Parcials cada cinc minuts: (8-8) (16-17) (24-29) (43-33) -descans- (52-37) (63-49) (72-58) (78-65).

El passat diumenge, les séniors de P. Peñas s'estrenaren en campionat de lliga, davant l'Hispània, un rival al qual els primers 15 minuts se li havia agafat la mida. En aquest temps, les solleriques dominaren perfectament el marcador, assolint diferències de fins a cinc punts. Però uns nefastos darrers cinc minuts del primer temps tiraren per terra tot el treball que s'havia fet fins aleshores. A la segona part, el ritme del partit va ser per les locals, que amb deu punts d'avantatge dominaren al llarg del segon període del partit. Les locals tengueren diferències destacables en el marcador, (58-44 en el minut 28), i no tengueren problemes per poder mantenir la diferència.