El Port entra en zona de lligueta (2-0)

El golejador de l'equip portuari fou Adamuz

Port de Sóller: Juan Carlos, Barriga, Agustín, Navarro, Ramis, Xisco Raja (Jorquera), Estarellas (Guerrero), Julio, Aguiló, Carmelo i Adamuz.
Llosetina: Gelabert, Txema, Tòfol, Pau, Sans, Migue, José Luis (Pol), Ripoll, Amengual, Quintana i Mané (Abrines).
Àrbitre: Gómez Alcántara. Sense complicacions. Targetes grogues pels visitants Pol i Quintana.
Gols:
1-0 (m.62) Adamuz.
2-0 (m.81) Adamuz.

El conjunt mariner va aconseguir una important victòria, que el situa en zona de lligueta, empatat a punts amb el CF Sóller. El partit va començar una mica estrany pels dos equips, més pel Port, que no va trobar clares ocasions per atracar-se a la porteria de Gelabert. De totes maneres, el solleric Raja va tenir la clau per obrir el marcador, amb dues ocasions que no van fructificar. Una d'elles, la segona, va acabar amb penal, que llençà Carmelo i parà el porter visitant. Per la seva part, el porter local sols es va haver de lluir en una ocasió de perill del Llosetina, en una de les poquíssimes ocassions de que va disposar l'equip visitant. A la represa, i amb el marcador empatat a zero, les coses canviaren, i els jugadors del Port es posaren les piles i sortiren convençuts d'aconseguir la victòria. Així, els dos davanters de més perill de l'equip portuari, Aguiló i Adamuz, tengueren ocasions per poder batre i posar el seu equip en avantatge en el marcador. Però el primer gol no arribaria fins el minut 62, en que Adamuz aconseguí fer-se amb una pilota morta al centre de l'àrea després d'una centrada amb molt perill de Julio. Era l'1-0 i la parròquia local ja estava més tranquil.la, més veient que el seu equip feia uns minuts de bon futbol. Vint minuts després arribaria el segon gol, obra també d'Adamuz, que aquest cop marcà de cap. Així acabà el match, amb un Port que va estar encertat de cara a porta amb dos gols d'Adamuz, que a més de servir per dur el seu equip en zona de lligueta, fa que sigui, juntament amb Víctor Colom, del CF Sóller, els jugadors màxims golejadors dels dos equips sollerics de la Preferent.