Els sollerics apel.len a l'orgull per aconseguir la victòria

Molinar: Moragues 6, Marí 1, Palmer, Cervan 13, Aguilera 9, V. Palmer, Gallard 21, Bennássar 2 i Mulet 15.
Jov. Mariana Sa Talaia: Estaràs 7, Celià 11, Cuesta 5, Cifre 4, Cobos 10, Vedran 2, Rosselló 10, Oliver 6, Savinovic 20 i Mainzer.
Àrbitres: Miró i Vilar. Pitaren 28 faltes als locals i 37 als visitants.

En la segona jornada de lliga arribà la primera victòria dels séniors, aquest cop davant el Molinar. El partit començà bé pels interessos sollerics, que ja al minut 8 de joc aconseguiren una aventatge de 13 punts (4-17). La primera part seguí amb la mateixa tònica, amb avantatges que arribaren fins els 17 punts. El joc del Joventut Mariana es va basar en una defensa més o menys bona, i amb uns atacs molt més eficaços que una setmana abans. A la represa, els sollerics mantingueren l'avantatge fins que en els darrers cinc minuts, la por envaí els nervis dels jugadors de Menal, i veren com el Molinar es va posar fins a empatar el partit (72-72) en el darrer minut. Però la força mental dels jugadors sollerics i l'encert en els tirs lliures (cinc de sis en els darrers segons), feren que la victòria es decantàs en favor de l'equip que feu més mèrits per aconseguir la victòria.