Jov. Mariana Sa Talaia (43+39): Grauches (3), Picallo (21), Puente (13), Eugenio (5), Pérez (15), Vives (12), Frau, Forteza (7), Castanyer (2) i Seguí (4).
Tirs lliures: 23 de 32.
Bons Aires (18+18): Castillo (2), Garrido (6), Valenzuela, Carrasco (2), Aguiló (8), Ozan, Simon (3), Escalas (3), Granado (8), Zafrillo, Heredia (2) i Mayol (2).
Tirs lliures: 16 de 28.
Àrbitres: Srs, Sansó i Pardo. Xiularen un total de 47 faltes, 23 a les solleriques i 24 a les visitants.
El Joventut Mariana Sa Talaia va aconseguir en aquesta doble jornada imposar-se en els seus dos partits disputats. Diumenge va rebre la visita del Bons Aires, al qual va destrossar, per un contundent 82-36. En la primera part ja es guanyava de 43-18. D'aquest partit, poca cosa més. Victòria apabullant sobre un rival, val a dir-ho, molt inferior. Dimarts, ja va ser una altra història. Per una banda, dir que el partit s'havia de jugar al camp del Jovent, però al no tenir pista disponible, decidiren jugar a Sóller, sient en aquest cas, el Joventut Mariana, el visitant. Així, tot i aconseguir la victòria final per 12 punts de diferència, aquest cop les de Got passaren més problemes per superar el seu rival. El joc dur i pressionant de les del Jovent va fer que l'equip solleric no pogués desplagar el bon joc que havia fet en partits anteriors el Joventut Mariana. Es va trobar a faltar més consistència en l'atac i una defensa una mica més compacte. De totes maneres, el que val és la victòria, que ja en són tres en aquest començament de torneig Germanes Rullan. Aquest cap de setmana l'equip solleric descansa, i a la propera s'enfrontarà a l'Artà, en un altre partit que es jugarà a Sóller