Setmanari d'informació local - 138 anys

Quan es falla 28 cops sota cistella... (56-68)

Els séniors començaren la lliga perdent

Àrbitres: Srs. Enfedaque i Pont. Xiularen 31 faltes a l'equip solleric i 29 als visitants. Expulsaren per cinc faltes a tres jugadors per banda, a més de desqualificar a un jugador visitant.
Parcials cada cinc minuts: (0-4) (11-14) (23-21) (28-31) -descans- (30-42) (37-51) (43-59) (56-68) -final-.

Primer partit oficial de Xavi Menal i els séniors del Joventut Mariana, i la primera derrota de la temporada. Les causes d'aquesta s'han de buscar, possiblement, en els nervis per part dels jugadors de voler sortir i sentenciar aviat. Cal dir, que l'equip solleric va produir molt de joc, el problema, però, residí en no saber rematar. Prova d'això són els 56 punts fallats sota la cistella, prova prou significativa de la tensió que hagueren de soportar els de Menal. De totes maneres, es va poder veure un bon joc en línies generals, tot i que encara han d'aprendre, els jugadors a concentrar-se una mica més. L'equip rival, per la seva part, es va dedicar a jugar com ell sabia, amb tirs llunyans, que per cert, foren amb molt d'encert. La defensa del Joventut Mariana Sa Talaia ajudà a que els Calvià seguís sumant punts, fins arribar el moment en que ja no es va poder fer res per salvar la diferència existent en el marcador.