Setmanari d'informació local - 138 anys

Les solleriques mostren la seva millor cara (77-52)

En el partit més esperat (Jov. Mariana - B. Inca), les de casa solventaren sense problemes el matx

Jov. Mariana Sa Talaia: Peñas 4, Picallo 19, Grauches, Eugenio 12, Pérez 8, Vives 6, Escales 2, Puente 21, Castanyer 3 i Seguí 2.
Bàsquet Inca: Lourdes 2, Belen 2, Antònia, Cati, Joana 3, Bàrbara, Antònia, Rosa 15, Montse 2, Marta 2, Joana Mª 14 i Malen 13.
Àrbitre: Cirer. Pità un total de 45 faltes, 24 a les locals i 21 a les visitants.
Parcials: (2-5) (10-9) (23-16) (32-27) - descans - (38-33) (52-38) (67-41) (77-52).

Partit, a la llarga, fàcil per l'equip de Got, tot i que a priori es pensava que el Bàsquet Inca posaria una mica més de resistència que la mostrada a la segona part del matx. El començament fou propici pel Bàsquet Inca, amb un parcial de 2-5, tot i que ràpidament les solleriques reaccionaren i es posaren per davant, fruit d'un joc ràpid i basat amb els contratacs. Amb un marcador de 8-5, altre cop les inqueres s'atracaren al marcador (10-9) i dos minuts després, es llançaren i feren un parcial de 0-7, (10-16). El Bàsquet Inca vivia de les ratxes que tenia, doncs després estava molts minuts sense anotar una sola cistella, que es el que li tornà passar altre cop quan el Joventut Mariana Sa Talaia li endosà un parcial d'11 a 0, col.locant el 23-16 en el marcador. Però com de costum, altre cop una petita estirada de les jugadores inqueres, serví per atracar-se perillosament en el marcador (23-22), que fou altre cop superat per les solleriques amb una defensa més agressiva que abans, i la qual serví per poder arribar al descans amb una avantatge de cinc punts (32-27). La represa fou un passeig total de les jugadores de Got, que sentenciaren ràpidament el partit amb molts contratacs que deixaren en evidència la defensa del Bàsquet Inca.

Jovent 38 - Jov. Mariana 51
El passat divendres es va disputar el Jovent - Joventut Mariana, un rival també que es trobarà l'equip solleric durant el torneig Germanes Rullan i durant la competició de Lliga. La primera part va ser molt igualada pels dos equips, prova d'això és que les solleriques sols pogueren superar l'equip rival per dos punts d'aventatge (19-21). Tot això, degut, en gran part, a l'arbitratge local (l'àrbitre era l'entrenador del Jovent). A la represa ja les coses canviaren, i les solleriques sortiren decidides a guanyar el partit, cosa que feren i aconseguiren.