Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller pogué sentenciar en una primera part excel.lent (2-1)

Els de Frontera baixaren el nivell en el segon temps, però el rival inquietà poc

CF Sóller: Canet, Héctor, Brugos, Joan, Bernat, Coll, Sampol (Sera), Puig, Víctor (Ventura), Ensenyat (Ramiro) i Reynés (Valcaneras).
La Unió: Ramis, Manolito, Gorka, Vidal, Ramírez, Tomeu, De la Cruz (Oviedo), Miguel Ángel (Alorda), Juanjo, Mateu i Vicente.
Àrbitre: Albertí Oñate. Grogues a Coll, Bernat, Héctor, Víctor, Sera, De la Cruz, Vicente, Juanjo i Mateu.
Gols:
1-0 (m.5) Víctor (p).
2-0 (m. 23) Brugos.
2-1 (m.87) Mateu (p).

Els locals començaren amb molta força, de manera que als cinc minuts ja havien inagurat el marcador, gràcies a un penal provocat per una falta dins l'àrea sobre Reynés. Seguí la presió del Sóller i així al minut 12 Ensenyat xutava i el porter Ramis, el millor jugador de La Unió, rebutjava amb el cos. Moments després era Víctor qui rematava fora una centrada de Reynés. Dues oportunitats quasi seguides de Reynés precediren al gol de Brugos, que rematava un córner i donava la impresió que sentenciava el partit, ja que el Sóller es mostrava molt superior. De totes formes, a partir d'aquell moment els visitants avançaren línees, però sense crear perill evident. A la continuació el partit va perdre intensitat i el joc es caracteritzà per un excessiu migcampisme, especulant els jugadors amb tirs des de lluny sense masa perill. Al minut 87 els visitants marcaren de penal. El 2 a 1 donava altre aire al partit, però no hi hagué temps per a massa més excepte una oportunitat de Serafín al darrer instant, perdent la pilota quan estava sol davant el porter.