Setmanari d'informació local - 138 anys

Arrenquen les festes de Fornalutx amb la lectura del primer pregó

El discurs va estar a càrrec del conegut fornalutxenc Miquel Àngel Adrover

274

Fornalutx va iniciar oficialment el diumenge a la nit les festes patronals de la Nativitat de la Mare de Déu amb el pregó de festes, el primer que es celebra al municipi i que va estar a càrrec de Miquel A. Adrover Sastre.

La novetat de l'esdeveniment i la personalitat del pregoner, que encara que fa uns anys que resideix a Valldemossa és fornalutxenc de naixement i ha participat activament en nombroses iniciatives culturals en el municipi, va reunir a l'església parroquial a una gran quantitat de públic.

A l'acte van assistir els representants municipals i com a convidats membres dels ajuntaments de Sóller i Valldemossa. A més, va comptar amb la participació del grup folklòric És Aturat i amb una actuació del grup Els Valldemossa, el que va afegir a aquest acte pioner un gran atractiu cultural i plàstic.

Adrover, que al final va ser felicitat per l'alcalde, Joan Albertí (PP), va realitzar un discurs ple de sentiment cap a Fornalutx, però també cap a Sóller i cap a Valldemossa i va concloure reivindicant «més respecte» per la llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.