Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba l'Street Music Palma 2020 al Parc de la Mar

42091

La regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI a través del Servei de Dinamització del Lleure de Joves als Barris, Dinamo, i emmarcat en la campanya "Feim Estiu Jove 2020" arriba la iniciativa Street Music Palma, una proposta que pretén donar visibilitat i suport a joves artistes musicals que es volen obrir pas en el món de la música.

Hi poden participar solistes i també grups amb un màxim de sis integrants (per tal de poder complir els requisits de distància de seguretat a damunt de l'escenari). Els participants han de tenir entre 16 i 30 anys, ser residents a Palma (almenys el 50 per cent dels integrants), no haver signat mai un contracte amb una companyia discogràfica i comprometre's per escrit amb el Servei dinamo a participar del procés.

L'Street Music Palma 2020 es farà els dies 12, 19 i 26 d'agost de les 19 a 21 h al Parc de la Mar (zona de Dalt Murada). Per motius de seguretat per tal de poder garantir la distància de seguretat establerta per motius sanitaris a causa de la pandèmia de la Covid-19 és necessari fer inscripció prèvia per a assistir-hi com a públic. Es pot fer mitjançant la següent adreça de correu electrònic: info @equipdinamo.cat i també al següent número de whatsapp 630 877 610.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.