Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 estrena aquest divendres i dissabte les coproduccions 'Ardara', 'Dona' i 'Bocca Chiusa'

IB3 Televisió estrenarà aquest divendres i dissabte 'Ardara', 'Dona' i 'Bocca Chiusa', tres coproduccions que es varen projectar en l'última edició de l'Atlántida Film Fest.

Segons ha informat la cadena, el divendres a les 22.15 hores, dins de l'espai 'Cinema sense interrupcions', s'emetrà el llargmetratge 'Ardara'.

Aquesta producció amb participació de la Perifèrica es va rodar entre Menorca i Irlanda, dirigida per Raimon Fransoy i Xavier Puig. Es tracta d'una ficció amb tocs de documental que reconstrueix el viatge de tres joves a un poble irlandès del qual mai tornen.

El mateix divendres, després de 'Ardara', s'emetrà el curtmetratge 'Dóna', dirigit per Marga Melià. Es tracta d'una història tràgica plena de suspens que parla sobre tres generacions de dones, quan moments abans de morir i després de tota una vida de silenci, una dona decideix comptar els seus terribles secrets a un psiquiatre del centre on està reclosa.

A continuació, s'emetrà el llargmetratge 'Bittersweet days', una altra coproducció d'IB3 també dirigida per Marga Melià, i que igualment es va estrenar a nivell mundial a l'Atlántida Film Fest, en aquest cas en 2016.

Finalment, el dissabte a les 21.40 hores s'emetrà el documental 'Bocca Chiusa. Historia d'un silenci', del periodista menorquí Joan Martí. Tracta la història del silenci de Bernat Xamena, un virtuós de la trompeta que un dia comença a sentir fòbia cap a l'instrument per un trastorn psicològic.

Des d'IB3 han avançat que en els pròxims mesos preveu emetre altres dues coproduccions, 'Destrucció creativa d'una ciutat' -documental del guanyador del Goya Carles Bover-, i 'Sempre dijous'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.