Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 36 persones integren el jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021

Un total de 36 persones de diferents perfils, generacions, tendències i especialitats integraran el jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021, que en la pròxima edició compten amb una dotació econòmica total de 94.000 euros.

El tinent d'alcalde de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha agraït a totes les persones que aquests dies han acceptat formar part del jurat que atorga els Ciutat de Palma i ha convidat a tots a presentar obres.

Noguera ha assegurat, a més, que els membres del jurat reuneixen diferents perfils, generacions i tendències, «la qual cosa enriquirà molt el debat i la selecció dels premiats». «Esperam que la participació s'incrementi, ja que enguany tota la tramitació es fa de manera telemàtica i sense cap mena de cost per als participants», ha dit.

El jurat, que ha estat designat pel Consell Municipal de la Cultura, està integrat pels següents membres. En el Premi Ciutat de Palma de Còmic (10.000 euros): els autors Guillem March, Nivola Uyà Martín i Pau Rodríguez Jiménez-Bravo.

Premi Ciutat de Palma de Recerca (6.000 euros): Magdalena Gelabert Miró, Gemma Carbó Ribugent i Reyes Fontanals i Jaumà.

Premi Ciutat de Palma d'Arts Escèniques (6.000 euros): Alba Flor Salas (en representació de la AAAPIB), Aina de Cos-Estrada Salom, en representació de l'ADIB, i José Carlos Martel Bayod (Teatre Lliure).

Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música (6.000 euros): Miquela Lladó, Verónica Rodríguez Brassó (Auditori de Barcelona) i Antoni Vaquer Grimalt.

Premi Ciutat de Palma d'Audiovisuals (10.000 euros): Maria Sebastian Sebastián, Miguel Eek Quesada, Jaume Fiol Montserrat.

Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la: (26.000 euros): Joan Pons Bover, Llucia Ramis Laloux, Helena Tur Planells, Victoria Parra Moyà i Jesús Revelles Esquirol

Premi Ciutat de Palma Joan Alcover de Poesia (12.000 euros): Pau Sanchís i Ferrer, Llús Servera Sitjar, Raquel Casas Agustí, Analisa Marí Pegrum i Antoni Xumet Rosselló.

Premi Ciutat de Palma Miquel dels Sants Oliver de Periodisme (3.000 euros): Ferran Aguiló Sureda, Jaume Oliver Ripoll, Maitane Moreno Oroz i Margalida Solivellas Lladó.

Premi Ciutat de Palma de Patrimoni Gastronòmic (3.000 euros): Antoni Contreras Mas, Andoni Sarriegui Perelló i Marga Coll Martorell.

Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d'Arts Visuals (12.000 euros): Aimar Pérez Galí, Raquel Sánchez-Friera, María Jesús Gómez Fuster, David Gutiérrez Torres i Rosa Lleó Ortín.

L'Ajuntament ha recordat que enguany els guardons sumen les noves categories de Periodisme i Patrimoni gastronòmic. Les obres poden presentar-se fins al pròxim 16 d'octubre a les 23.59 hores.

Per a facilitar la presentació així com el treball del jurat enguany, a excepció dels premis de Recerca i del premi de Patrimoni Gastronòmic, totes les obres es poden presentar a través de la plataforma especialitzada mundoarti.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.