Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta la programació de Cinema a la fresca que se celebrarà a ses Voltes

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres la programació de Cinema a la fresca 2020, que se celebrarà a ses Voltes, amb un canvi d'ubicació provisional adequat a la nova normalitat, al control d'aforaments i al compliment de les mesures de distància social.

El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, ha presentat la programació, que començarà el 4 d'agost amb la projecció de la pel·lícula 'Actrius', com a homenatge a Rosa Maria Sardà, morta el mes passat.

En aquest sentit, segons han assenyalat, també estan previstos homenatges a José Luís Cuerda, amb la projecció de 'Temps després (22 d'agost) i a Kirk Douglas, amb 'Homes oblidats' (9 de setembre).

Està projecció, han afegit, servirà, donada la seva temàtica, per a donar principi a les activitats del Mes de Cultura Jueva a Palma.

Projeccions fins al 15 de setembre

Segons han indicat, les projeccions s'estendran fins al 15 de setembre, amb un tancament a càrrec d'una pel·lícula emmarcada dins del festival de cinema italo-espanyol. D'aquesta manera, del 4 d'agost al 15 de setembre es projectaran tres pel·lícules setmanals, els dimarts, dimecres i dissabte.

El dimarts serà el dia de les pel·lícules en català, com 'Actrius' de Ventura Pons, 'Un pla perfecte', de Michael Hoffman, o una de les projeccions més destacades de l'última edició del Cinema de Muntaya de Palma, com per exemple 'L'ona sense fronteres' de Julián i Joaquín Azulay i Fernando Salem.

Els dimecres es projectaran films en versió original per a diferents públics, destacant 'Que maca sóc' de Abby Kohn i Marc Silverstein; 'Ultimàtum a la terra', de Scott Derrickson; 'Basada en fets reals', de Roman Polanski.

Finalment, el dissabte s'emetran diversos èxits de temporada com per exemple 'Sota el mateix sostre', de Juana acías; 'Dolor i glòria', de Pedro Almodóvar; o 'Yuli', de Icíar Bollaín.

Així, es projectaran un total de 18 pel·lícules en aquest espai emblemàtic de Palma, a les quals se sumen deu infantils en català, que ja han començat a realitzar-se en diferents barris vulnerables de Palma en coordinació amb l'àrea de Benestar Social i emmarcades dins del Pla d'Infància d'estiu presentat recentment.

Per tant, se sumen un total de 28 projeccions al llarg de l'estiu entre la programació central a ses Voltes i les projeccions en barris vulnerables. El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, ha afirmat que amb aquesta programació es proposa una «cartellera variada i per a tots els públics», garantint la presència del català i reforçant l'aposta pels films en versió original.

«Es manté d'aquesta manera una programació que pretén agradar als amants del cinema de qualsevol edat i interessos culturals», ha apuntat. Des del Consistori han recordat que l'aforament de ses Voltes és limitat i restringit per motius de salut pública per la qual cosa és necessari assistir amb invitació prèvia.

També serà obligatori l'ús de màscara, ocupar el seient preassignat i mantenir les distàncies de seguretat establertes. A més, a causa de les circumstàncies actuals i de les restriccions sanitàries, es demana als espectadors que segueixin en tot moment les indicacions de l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.