Setmanari d'informació local - 138 anys

Gual de Torrella posa el seu càrrec a disposició de la presidenta Armengol

El president de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), Joan Gual de Torrella, ha posat el seu càrrec a disposició de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Des de la seva detenció la setmana passada en el marc d'una operació per suposada corrupció, tant els partits de l'oposició com els socis de Govern han reclamat a Armengol que se cessi o s'aparti Gual de Torrella de la presidència de l'APB, al menys, mentre duri la investigació i s'aclareixen els fets.

Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol, va assegurar que el Govern estaria «a l'altura de les circumstàncies» quan arribés el moment de prendre decisions en aquest sentit.

No obstant això, en el consell d'administració de l'APB, celebrat dimecres passat, Gual de Torrella havia optat per mantenir-se al capdavant de l'entitat.

Segons publica aquest divendres el diari Última Hora, darrere de la renúncia del president de l'APB estaria precisament la pressió dels socis de Govern encara que el cessament no es tractarà al Consell de Govern d'aquesta setmana ja que la presidenta Armengol participa a la Rioja en la Conferència de Presidents.

Gual de Torrella, al costat d'altres quatre directius de l'APB, va ser detengut i posat en llibertat amb càrrecs hores després, la passada setmana en el marc d'una operació per suposada corrupció en el si de l'APB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.