Setmanari d'informació local - 138 anys

El fins ara regidor de MÉS per Campos, Jaume Adrover, abandona el partit però no l'acta de regidor

El fins ara regidor de MÉS per Campos, Jaume Adrover, ha anunciat que abandona la formació política sense deixar l’acta, per la qual cosa haurà de passar al grup mixt. Adrover ha assegurat que ho fa per «discrepàncies internes i perquè se sent traït per la direcció del partit».

Per la seva banda, la formació local ha titllat de trànsfuga el regidor i ha lamentat «que se’n vagi quan més forta i bona oposició estam fent al rodet del Partit Popular i la seva majoria absoluta». També afirma que «l’executiva de Més per Campos està més unida i cohesionada que mai. Cap, ni un dels membres de l’executiva del partit, ha donat suport al trànsfuga».

Tanmateix, han declarat que seguiran en la mateixa línia de feina que fins ara: «Malgrat tot, aquest grup municipal no ha quedat afectat i seguirà treballant en aquesta oposició ferma i serena com fins ara. Més aviat el contrari, aquest acte de transfuguisme ens serveix per entendre que anam pel bon camí, que molestam i que per tant hem de perseverar i seguir fent feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.