Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini de presentació de propostes per al Festival Jazz Palma 2021

41781

Seguint el Pla de Xoc per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el sector cultural pel que fa al compromís de la regidoria de Cultura de Palma de mantenir les programacions culturals, aquest dijous s’obre el termini de presentació de propostes per al Festival Jazz Palma 2021, que se celebrarà entre el 5 i el 13 de febrer.

La convocatòria, que romandrà oberta fins al proper dia 30 de setembre, servirà per a confeccionar la programació de la segona edició d’aquest Festival recuperat enguany per part de l’Ajuntament de Palma 30 anys després de la seva desaparició.

Cal recordar que aquesta primera edició va tenir una gran resposta per part del públic, amb gairebé 6.000 persones que gaudiren d’alguns dels concerts o activitats del Festival. Una cita que aplegà un total de 22 concerts i que arribà a diferents barris de la ciutat, a més de centres escolars amb diferents propostes familiars i educatives.

La convocatòria per al 2021 s’adreça a músics, grups professionals, promotors i entitats culturals que tenguin capacitat d’oferir una proposta musical per a un públic adult o infantil i juvenil i s’hi poden presentar projectes de qualsevol tipologia dins el gènere del jazz.

D’altra banda, seguint la línia del Festival Jazz Palma 2020 i els objectius de la regidoria de cultura de descentralitzar l’activitat cultural i de fer-la arribar als barris vulnerables i a centres educatius, l’admissió en aquesta convocatòria planteja dues línies de propostes:

  • Contractació de músics o grups musicals per a tocar dins el programa del Festival Jazz Palma 2021.
  • Contractació de concerts o activitats educatives relacionades amb el món del jazz, com puguin ser tallers, conferències, o activitats dirigides a centres educatius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.