Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Llodrà pren possessió al Consell de Mallorca en substitució de Caterina Mas

Joan Llodrà Gayà (Manacor, 1972) ha pres possessió aquest dijous matí de la seva acta de conseller electe del Consell de Mallorca. Durant la sessió plenària, el nou conseller ha pres possessió del càrrec i ha promès «per imperatiu legal» lleialtat al rei i servar la Constitució espanyola.

Joan Llodrà substitueix Caterina Mas, qui es va acomiadar el darrer ple, a principis de mes. A l’acte de presa de possessió hi han assistit, entre d’altres, el coordinador general de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera; el batle de Manacor, Miquel Oliver; i la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret.

Llodrà estudià Ciències Físiquies, però no s’hi ha dedicat mai. Va ser regidor a l’Ajuntament de Manacor de 2007 a 2019 i el primer gerent de la Institució Pública Antoni M. Alcover (2001-04). És president d’Esquerra Republicana a les Balears i membre de l’Executiva de MÉS per Mallorca. En l’àmbit de la societat civil, és fundador de la Colla Castellera Al·lots de Llevant, de la qual ha estat vuit anys cap de colla, i del Bloc d’Estudiants Independentistes (BEI) a la UIB. Va ser també promotor i secretari del setmanari local Cent per Cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.