Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco denuncia que Cort no ha comptat amb els comerciants per a tancar al trànsit el carrer Nuredduna

Des de la Patronal del Petit i Mitjà Comerç, Pimeco, asseguren que el petit comerç viu moments molt complicats i que les obres al carrer Nuredduna empitjoraran encara més la situació. «No sabem si els comerciants d’aquesta zona podran sobreviure a 14 mesos d’obres coincidint amb la crisi econòmica provocada per la Covid-19. Tots sabem que les obres dificulten molt les vendes», ha assegurat el president de PIMECO, Toni Fuster.

Des de la patronal s’assegura que amb la decisió de tancar al trànsit el carrer de Nuredduna, l’Ajuntament de Palma està «posant encara més difícils les coses al petit i mitjà comerç de la ciutat».

Pimeco critica que l’Ajuntament de Palma no ha comptat amb els comerciants a l’hora de prendre cap decisió sobre el projecte de transformació d’aquest eix de la ciutat. «No s’han presentat propostes per a solucionar temes tant importants com el de l’aparcament. Se suprimiran 70 places al carrer de Nuredduna i l’Ajuntament no ha donat cap alternativa al respecte. Demanam a Cort aparcaments gratuïts per als comerciants i dues hores de franc per als clients que vagin a la zona a comprar durant les obres i l'any següent», diu Fuster.

La patronal considera que «no és moment» de destinar més de 3 milions d’euros de doblers públics per a fer realitat aquest projecte i critica que l’equip de govern municipal «se centri en executar el seu programa electoral i no en ajudar els ciutadans en uns moments tant difícils».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.