Setmanari d'informació local - 138 anys

El president de l'APB continua al capdavant de l'entitat després de la reunió del consell d'administració

El president de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), Joan Gual de Torrella, continua al capdavant de l'entitat després de la reunió del consell d'administració de l'APB que ha tengut lloc aquest dimecres.

Gual de Torrella va ser detengut la setmana passada, i més tard posat en llibertat amb càrrecs, al costat d'altres quatre directius de l'entitat, en el marc d'una investigació per un presumpte cas de corrupció a l'APB.

El cas estaria relacionat, entre altres assumptes, amb una adjudicació d'uns amarradors a Menorca i unes licitacions de contractes públics, que varen ser denunciats.

Durant la reunió, Gual de Torrella ha expressat la seva opinió dels fets succeïts el passat divendres i els membres del consell també han donat la seva valoració.

El Govern insisteix en la col·laboració amb la justícia

Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres en declaracions als mitjans que el Govern «estarà a l'altura de les circumstàncies» quan arribi el moment de prendre alguna decisió que, en tot cas, correspon al Consell de Govern.

Armengol ha reiterat que «no té més informació que la que es publica en els mitjans de comunicació» i ha insistit en la «col·laboració estreta» del Govern amb la justícia perquè «tot s'aclareixi com més aviat millor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.