Setmanari d'informació local - 138 anys

Un concert de Cris Juanico tanca aquest dimarts la temporada de 'Viu la Cultura Online'

El concert 'Salpols' del música menorquí Cris Juanico, que es pot veure a través de la pàgina web 'Viu la Cultura' des d'aquest dimarts a les 18.00 hores, ha tancat la temporada de 'Viu la Cultura Online'.

Segons ha informat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat aquest dimarts en una nota de premsa, el concert 'Salpols' del menorquí Cris Juanico, que es pot veure a través de la pàgina web 'Viu la Cultura' des d'aquest dimarts a les 18.00 hores, ha tancat la temporada de 'Viu la Cultura Online'.

Amb aquest concert, l'artista proposa un cant a la naturalesa i a les persones, amb cançons plenes de vivències pròpies i sobre l'entorn on viu.

No obstant això, i pesi al tancament de la temporada, Delegació de la Presidència per a la Cultura, dependent de la Conselleria, oferirà fins a aquest divendres 31 de juliol activitats en línia del seu programa 'Viu la Cultura', el qual ha canviat de nom com 'Viu la Cultura Online'.

L'objectiu, ha destacat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, és ajudar a pal·liar les conseqüències en el sector cultural derivades de la COVID-19.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.