Setmanari d'informació local - 138 anys

Una estudiant d'Eivissa aconsegueix la millor nota de les Balears a la Selectivitat

Una estudiant d'Eivissa, Maria Alemany de l'IES Isidor Macabich, és l'alumna que ha tret la millor nota a les Balears en la Prova de Batxillerat d'Accés a la Universitat, aconseguint un 10 de mitjana; un 9,7 de mitjana en la PBAU i un 9,88 en la nota d'accés.

La jove havia estudiat l'itinerari d'Humanitats. Segons ha recordat la Universitat de les Illes Balears (UIB), la nota d'accés és aquella que permet passar als estudis universitaris de grau.

Altres joves de les Balears han tret unes dècimes menys que l'estudiant eivissenca. Entre ells, Elisabeth Godoy, de l'IES Puig de sa Font de Son Servera. La jove ha aconseguit una mitjana de batxillerat de 9,89; un 9,8 de mitjana en la PBAU i un 9,85 de nota d'accés.

Pel que fa a la millor estudiant de Menorca, Blanca Triay, de l'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella, ha aconseguit una nota d'accés de 9,69. D'altra banda, Antoni Fuentes, del Col·legi Pius XII de Palma, ha obtengut la medalla de bronze en la fase nacional de la LXI Olimpíada de Matemàtiques disputada a Mallorca. Fonts va quedar segon en la fase local.

Aquest dimarts, el rector i la vicerectora d'Estudiants han rebut als alumnes amb la millor nota d'accés i al guanyador del bronze en l'Olimpíada Nacional de Matemàtiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.