Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ambaixador del Regne Unit a l'Estat espanyol diu que «ara per ara» no hi haurà ni corredors ni excepcions amb les Illes Balears

L'ambaixador del Regne Unit a l'Estat espanyol, Hugh Elliot, ha assegurat aquest dilluns que «ara per ara» la quarantena de 14 dies que el seu Govern ha decretat per als viatgers procedents de l'Estat espanyol afecta tot el territori, de manera que no hi haurà ni corredors ni excepcions amb les Illes Canàries i les Illes Balears.

En declaracions a La Sexta, el diplomàtic ha admès que hi ha converses contínues tant amb els governs regionals com amb el central, però «ara per ara» la situació és la de la quarantena generalitzada.

Elliot ha explicat que es tracta d'una decisió difícil, però que atén a raons de salut pública. Demanat fins quan es mantendrà aquesta decisió, s'ha limitat a contestar amb un «ja ho veurem», argumentant que dependrà de com evolucionin les xifres.

El diplomàtic ha justificat que el Reial Madrid sí pugui viatjar a Manchester per a disputar el partit de tornada de Champions, argumentant que hi ha una llista d'exempcions per a esportistes d'elit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.