Setmanari d'informació local - 138 anys

Puigdemont: «Felip VI, el 3 d'octubre, es va fer d'un partit polític»

Carles Puigdemont ha estat el protagonista d'una entrevista especial a TV3 aquest diumenge vespre, a càrrec del director de la cadena, Vicent Sanchis.

Puigdemont ha declarat que «És normal que hi hagi discrepàncies amb Oriol junqueras» i ha avançat que «estem intentant construir de nou la unitat estratègica».

La setmana ha estat intensa per a Puigdemont. Va començar amb la presentació del llibre 'M'explico', en què relata amb duresa els fets de l'octubre del 2017 (incloent-hi les 'desavinences' amb Junqueras); dissabte es va donar el tret de sortida de Junts, el nou partit que impulsa i neix amb vocació de situar-se «al corrent central» segons que va dir al congrés fundacional.

En l'entrevista no ha aclarit si es presentarà com a candidat: «si hagués de prendre aquesta decisió avui, segurament seria que no. Però la meva vida pot canviar en una setmana. No faig plans. Cap ni un». Però Puigdemont torna a plantejar un escenari que ja va formular en les eleccions del 21D: «si jo em presentés, i a mi el Parlament de Catalunya m'investís president, amb una investidura telemàtica, és clar que aniria a Catalunya, tal com ja tenia previst de fer.»

Carles Puigdemont ha repassat els fets més controvertits que planteja el llibre 'M'explico': qüestiona el paper de mediador de l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella; d'alguns empresaris que va rebre com a president a la Casa dels Canonges i del paper del rei espanyol Felip VI que segons assegura Puigdemont, «el 3 d'octubre es va fer d'un partit polític».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.