Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Noguera: «Amb cada decisió que es pren a Madrid perd la ciutadania de les Balears»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha qüestionat la metodologia utilitzada pel Ministeri d'Hisenda en el repartiment dels fons estatals destinats a les comunitats autònomes per a pal·liar els efectes de la Covid-19. Segons Noguera, els criteris utilitzats pel Govern espanyol «penalitzen» les Balears i posen de manifest un nou greuge comparatiu. «Després d'ignorar les Illes en l'allargament dels ERTO, com s'ha fet a Canàries, o l'intent de saquejar els nostres ajuntaments que són els pitjor finançats de tot l'Estat, ara afegim un nou element», ha dit el coordinador ecosobiranista.

Antoni Noguera ha demanat més claredat i transparència per a assignar aquests fons i ha exigit al Govern espanyol que també tengui en compte la taxa de desocupació. «Som el territori que pitjor ho passarà per la dependència del sector serveis i turisme i això s'ha de reflectir en el repartiment».

En aquest context, Noguera ha lamentat la ineficiència dels diputats de les Balears a Madrid. «No fan que les Illes hi siguin presents, no pinten res i decisió rere decisió ens veiem afectats». És per això que ha insistit a assegurar que «ara més que mai cal una força d'esquerres i sobiranista que temps complicats com els que ara vivim ens representin i siguin la veu de tots aquells que ho passen malament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.