Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi tendrà presència a tota l’illa amb la integració de Más Eivissa a la formació

El PI-Proposta per les Illes tendrà presència a tota Eivissa després que Más Eivissa s'hagi afiliat a la formació, enfortint així el partit a les Pitiüses. En roda de premsa, el president del PI, Antoni Amengual, s'ha mostrat satisfet per la incorporació de Més Eivissa i ha assegurat que el partit «creix amb l'objectiu de donar veu a les reivindicacions de la gent».

Segons Amengual, es tracta d'una «injecció important» per a un projecte que volen que seguir a les Pitiüses i, per tant, no descarten més adhesions. A més, ha deixat clar que treballaran perquè «eivissencs i menorquins deixin de sofrir el greuge de la doble insularitat i la gent de Formentera, la triple». El president ha afirmat que han d'acabar amb «l'escassa» connectivitat aèria i marítima, aconseguir uns «serveis sanitaris de primer ordre i oferir uns serveis dignes per als universitaris de la resta d'Illes».

Per part seva, el vicepresident Joan Torres ha explicat que la seva intenció és ser present a Eivissa i Sant Antoni, i també en tots els municipis eivissencs, «amb temps i força per a treballar pel projecte comú a Eivissa i Formentera». Finalment, el fins ara responsable de Más Eivissa, Toni Roldán, ha reconegut estar «il·lusionat» amb aquesta nova etapa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.