Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell d'Eivissa demana, amb el suport d'Unides Podem, que s'elimini el requisit de català

El Consell d'Eivissa instarà el Govern a que modifiqui les condicions en la contractació pública perquè el català deixi de ser un requisit i passi a ser mèrit a l'hora de seleccionar personal per a les administracions insulars, segons una informació de Josep Àngel Costa publicada a Diario de Ibiza.

La proposta, que actualment és il·legal, s'ha fet durant la votació de les propostes de resolució del debat de política general.

El vicepresident segon i representant del partit polític Ciudadanos en l'equip de govern, Javier Torres, va subratllar en la seva proposta que «és una equivocació que el català sigui requisit i no un mèrit, més encara en una època de crisi com aquesta». Torres va incidir en què l'Administració necessita facilitats en els procediments de contractació davant «la falta de professionals qualificats que pateix l'illa». Aquesta proposta va ser rebutjada pels tres consellers del PSOE, mentre que els dos d'Unides Podem i la consellera no adscrita, Marta Díaz, la varen secundar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.