Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal i l'Auditori de Manacor signen un conveni per millorar l'oferta cultural de Mallorca

El Teatre Principal de Palma i l'Auditori de Manacor han confirmat aquest dijous el seu compromís de col·laboració per millorar l'oferta cultural de Mallorca amb la firma d'un nou conveni dotat de 50000 euros que afavorirà una programació d'arts escèniques d'interès general de manera coordinada.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha assistit a la firma del conveni per l'any 2020, juntament amb el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà, i el gerent del Teatre de Manacor, Tomeu Amengual.

Durant la firma del conveni, Busquets ha destacat que amb aquest «es dona estabilitat a la col·laboració entre els dos teatres i s'agaranteix la circulació d'espectacles entre Palma i Manacor, per millorar l'oferta cultural d'arts escèniques i música a Mallorca».

Gràcies a aquest conveni, 'Tot esperant Godot' (Sala Beckett), 'Els Ocells' (La Calòrica), 'La Gavina' (Focus), 'T'estimo si he begut' (Dagoll Dagom) i 'Clitemnestra' (producció del Principal) formaran part de la programació del Teatre de Manacor.

El text prevé que el municipi de Mallorca hagi de programar dins de la seva temporada un mínim de tres produccions o coproduccions del Teatre Principal i els dos escenaris hauran de coordinar-se per optimitzar les gires per Mallorca de les companyies de l'illa.

Així, el Teatre Principal de Palma assumirà els costos de desplaçament des del lloc d'origen fins a l'illa, sempre que els calendaris d'ambdues organitzacions siguin compatibles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.