Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern ofereix adhesius en català per a advertir de la presència de nadons dins dels cotxes

La Direcció General de Política Lingüística ha editat 23.000 adhesius amb el lema 'Ep, no badis!' --'Eh, no et despistis!'-- per a advertir que, dins d'un automòbil, viatja un nadó.

Segons ha informat, d'aquests 23.000 exemplars s'han distribuït 12.700 a clíniques i hospitals amb unitats de pediatria i de maternitat, als Consells, a tots els ajuntaments de Balears i a altres entitats com, per exemple, concessionaris de cotxes.

La Direcció General cerca posar aquests adhesius a la disposició dels usuaris que ho puguin necessitar i, per això, les persones interessades poden sol·licitar aquests adhesius en la mateixa Direcció General.

Aquesta acció, que es va posar en marxa en 2018, té l'objectiu de fer més visible la llengua catalana als carrers dels pobles i ciutats de la comunitat, mentre fomenta la seguretat viària.

Segons ha explicat la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, «la iniciativa té molt bon acolliment» i és una de les accions que es duu a terme des del Govern per a «incrementar la presència de la llengua catalana en el paisatge lingüístic del país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.