Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal reclama que els afectats per l'impagament dels ERTO «cobrin sense perdre un dia més»

El senador de designació autonòmica de les Illes Balears Vicenç Vidal s'ha reunit com a portaveu d'Esquerra Confederal (el grup del Senat on Més comparteix espai amb Compromís, Comuns, Adelante Andalucía, Geroa Bai i Más Madrid) amb els representants de l'Associació Estatal d'Afectats per Impagaments de Prestacions d'ERTO Carmen Pérez, Pedro Gabriel i Modesta Guijarro.

Carmen Pérez, presidenta de l'Associació, ha volgut denunciar «una demora excessiva en el pagament des ERTOS de fins al quatre mesos que està destruint milers de famílies» i que «necessita de quelcom més que declaracions públiques de la ministra».

En aquest sentit el senador Vidal ha remarcat que ha presentat una bateria de preguntes sobre «la necessitat que les oficines del SEPE obrin i que l'estat prepari un pla perquè els afectats per ERTO no tenguin problemes fiscals amb la declaració de la renda de 2021». Per l'ecosobiranista «en un estat social governat per l'esquerra és vital que la ciutadania afectada pels impagaments cobri sense perdre ni un dia més» i que l'estat contesti «quantes persones han cobrat els ERTOS des de març i a quines comunitats autònomes». Així mateix s'ha referit novament a que es tengui «una sensibilitat especial amb un territori fràgil com les Illes Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.