Setmanari d'informació local - 138 anys

Ordenen l'internament forçós d'un home amb coronavirus que va viatjar a Eivissa

Ordenen l'internament forçós d'un home que va viatjar a Eivissa amb coronavirus. | dBalears/Arxiu

La Direcció General de Salut Pública ha remés a la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil una resolució per ordenar l'internament forçós en règim d'aïllament a l'Hospital Can Misses (Eivissa) d'un home que va viatjar de Barcelona a l'illa pocs dies després haver donat positiu en una PCR la qual cosa obligava a mantenir aïllament domiciliari.

D'acord amb les dades facilitades pel Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), del Ministeri de Sanitat, el dia 20 de juny aquesta persona va presentar símptomes i dia 26 la PCR que se li havia fet va donar positiu, per la qual cosa havia de fer aïllament al seu domicili. Així i tot, dia 29, va viatjar de Barcelona a Eivissa.

Divendres, dia 3, el CCAES va informar la Direcció General de Salut Pública i Participació que l'individu es trobava a Eivissa i divendres mateix va ser localitzat. Aquest dissabte, a primera hora, s'ha emès una resolució d'internament forçós en règim d'aïllament a Can Misses. La persona ha estat traslladada al centre hospitalari, on ha quedat fins que rebi l'alta.

A més d'adoptar aquesta mesura de protecció de la salut pública, la Direcció General, ja ha iniciat l'estudi de contactes i incoarà un expedient a l'home per un presumpte delicte contra la salut pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.