Setmanari d'informació local - 138 anys

Les 40 persones migrants arribades aquest passat dilluns donen negatiu en COVID-19

Les 40 persones migrants que arribaren aquest passat dilluns a Mallorca han donat negatiu en les proves de la COVID-19, segons fonts de Delegació del Govern espanyol a les Balears. Segons declaracions de Delegació del Govern aquest dimarts, aquestes 40 persones són totes adultes. D'aquests 40, 27 romanen a Manacor i 13 en la Prefectura de Policia espanyola a Palma.

Per part seva, els 17 detenguts a Formentera varen ser traslladats aquest dilluns horabaixa a la Policia espanyola a Eivissa. Tots són adults, excepte un que és menor. El Consell insular d'Eivissa es farà càrrec del menor. La resta quedaran en llibertat a càrrec d'ONG i de la xarxa d'inclusió. La Conselleria de Salut, a més, li farà les proves de detecció del coronavirus.

Cal recordar que la Guàrdia Civil va interceptar aquest dilluns a un total de 57 persones a les Balears que arribaren en cinc embarcacions localitzades a Mallorca, Formentera i Cabrera. D'aquesta manera, 13 persones varen ser detingudes en aigües de Cabrera i, en terra, 27 interceptades en Mallorca i altres 17 a Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.