Setmanari Sóller

135
anys

Costa: «Des del Govern rebutjam els actes vandàlics contra les estàtues de Juníper Serra»

La portaveu de Govern, Pilar Costa, ha expressat aquest divendres el rebuig de l'executiu a les accions contra les estàtues de Juníper Serra, i ha sol·licitat «no vincular una legítima protesta contra les desigualtats amb actes vandàlics».

«Des del Govern volem diferenciar dues coses: per una banda, no només respectar les protestes legítimes sinó donar suport a totes aquelles manifestacions que suposen una actuació en contra del racisme. Feim costat a aquestes reivindicacions en pro de la igualtat de tots els éssers humans», ha explicat Costa.

No obstant això, la portaveu ha remarcat que «no podem deixar de rebutjar el que són actes vandàlics en contra d'estàtues, en aquest cas en contra de Juníper Serra, perquè no s'ha de vincular una legítima reivindicació en contra de les desigualtats amb actes vandàlics».

Després dels incidents contra les imatges del missioner mallorquí als Estats Units i la pintada amb la paraula 'racista' a l'estàtua situada a la plaça de Sant Francesc de Palma, aquest dimecres una altra estàtua de Juníper Serra apareixia amb el cap cobert amb una bossa a Petra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris