Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Baleària organitza una trobada en línia de música clàssica entre mallorquins, menorquins, eivissencs i valencians

40851

La Fundació Baleària organitza una trobada en línia de música clàssica el proper dissabte a les 18.00 hores, que es podrà seguir a través del canal de YouTube de la companyia. Comptarà amb vuit actuacions de músics o orquestres de cambra de diferents territoris en què opera la naviliera: Mallorca, Menorca, Eivissa, València i Dénia.

En aquesta ocasió, la música clàssica és protagonista, amb actuacions que van des de solistes fins a petits concerts protagonitzats per artistes d'alt nivell dins d'aquest estil. Des de les Balears, intervendran Ferran Pisà, que toca instruments de corda tradicionals, i Marc Alomar, que interpreta amb violoncel; a més, també actuarà l'Orquestra de Cambra de l'illa de Menorca i l'Orquestra de Cambra de Mallorca, així com l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa. Des del País Valencià, participaran músics del Conservatori de Música Tenor Cortis de Dénia, i del Conservatori Professional de Música de València i finalment participarà el grup Capella de Ministrers, dirigit pel músic valencià Carles Magraner.

Aquest és el sisè esdeveniment cultural en línia que organitza l'entitat, i forma part de el programa Baleàrics 2.0 que des del mes d'abril ha cercat traslladar la cultura a casa. Des que s'iniciés aquest festival, s'han dut a terme quatre concerts de diferents estils musicals i una trobada de poetes. Ara és el torn de la música clàssica, un exemple més de com l'art i la música poden estendre ponts entre cultures separades per mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.