Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Llucmajor demana al batle que cessi el regidor Alexandro Gaff «imminentment»

MÉS per Llucmajor ha demanat aquest dijous al batle del municipi, Eric Jareño, que cessament al regidor Alexandro Gaff «de manera imminent», davant la reprovació en el ple municipal d'aquest edil de l'equip de govern de la formació Llibertat Llucmajor.

La formació ecosobiranista ha indicat que aquesta reprovació ha estat aprovada gràcies, en bona part, a les abstencions de PP i Cs i els vots a favor d'ASI. MÉS ha assegurat que l'alcalde ha de destituir l'edil de manera imminent o «en cas contrari, és Jareño qui ha de dimitir». Segons MÉS per Llucmajor, el batle, amb la seva abstenció, «deixa en evidència a un regidor del seu equip de govern i demostra la falta de confiança en el seu equip de treball». «Això significa que al batle li és igual el que passi a l'Ajuntament que representa i també la imatge que pugui mostrar el seu equip i el municipi», han criticat.

MÉS per Llucmajor ha considerat que «un batle té l'obligació de donar un suport absolut als membres del seu equip i donar-los la confiança perquè facin el treball de govern». «Si el batle no es posiciona de manera clara al costat dels seus regidors, demostra públicament que, o bé ha perdut la seva confiança en ells o, bé que s'inhibeix de la seva obligació de mantenir el clima necessari», han afegit. D'acord amb la formació ecosobiranista, «aquesta no és la primera vegada que el batle s'inhibeix de resoldre les disputes entre els membres».

D'altra banda, des de MÉS per Llucmajor han assenyalat que en el transcurs del ple, el regidor Alexandro Gaff «va perdre l'oportunitat de donar explicacions sobre la polèmica dels pilons». La formació ha assegurat que l'edil «va insistir en les seves males formes, dient mentides i sense assumir uns fets que semblen més que provats». Segons MÉS, aquest «va segrestar competències que no li tocaven, va desobeir els informes del cap de la Policia Local de Llucmajor i tot això amb el rerefons de beneficiar a un company de partit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.