Setmanari d'informació local - 138 anys

Parc Nacional de Cabrera reobre al públic amb mesures de seguretat

El Parc Nacional Marítim-Terrestre de Cabrera reobrirà al públic aquest divendres 26 de juny amb mesures de seguretat, entre elles, limitacions d'aforament en el museu o l'ús de màscara en espais on no es pugui mantenir la distància de seguretat.

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori, els visitants hauran de dur màscares a l'interior de les orenetes que surten de la Colònia de Sant Jordi així com dins del museu es Celler. Aquestes instal·lacions tendran, a més, un aforament limitat, amb una capacitat màxima de 90 persones.

Pel que fa als itineraris autoguiats, s'han senyalitzat amb la finalitat d'adaptar-los i afavorir que es transitin en un únic sentit. En els camins on hi hagi doble sentit, els visitants hauran de circular sempre per la seva dreta.

D'altra banda, els itineraris que es facin amb guia s'hauran de concertar amb l'equip en el port de Cabrera. Es podrà visitar l'esplanada del Castell, encara que no es podrà accedir a l'interior del monument. L'equip de guies i informadors rebrà el públic en el port per a facilitar la informació sobre les mesures. Es facilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic en diversos punts de Cabrera.

El Patronat de Cabrera, que s'ha celebrat aquest dijous, ha guardat un minut de silenci per la mort de la cap de secció de conservació del Parc Nacional, Magdalena Carbonell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.