Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca: una parella de joves provinents dels EUA donen positiu en covid-19

40805

Una parella jove de Balears que ha viatjat a Menorca des dels Estats Units ha donat positiu en covid-19, per la qual cosa l'illa registra dos casos actius, els primers des de fa 48 dies.

Des de l'Àrea de Salut de Menorca han explicat que la parella va arribar a Menorca des dels Estats Units, on resideixen habitualment, el dimarts 16 de juny i, des de llavors, han estat aïllats en quarantena en un pis de la família.

L'home va començar a tenir símptomes el diumenge i es va posar en contacte al 061. Els equips UVAC varen recollir mostres de la parella i les proves PCR han donat resultat positiu en covid-19, tot i que la dona és asimptomàtica de moment.

Les dues persones continuen aïllades en el seu domicili i estan en seguiment per part dels equips UVAC.

Des de l'Àrea de Salut de Menorca han recalcat a través d'un comunicat que, malgrat que varen arribar sense cap símptoma, la parella va decidir passar quarantena i no han sortit del pis on resideixen. A més, durant tot el trajecte fins a Menorca varen dur màscara i, en el vaixell des de Barcelona, varen passar la nit sols en una cabina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per menorquín, fa mes de 3 anys

Soy de Menorca de naciminento.

Siento una profunda rabia y desesperación, están abriendo la Isla a la entrada de turistas, no nacionales, sino internacionales sin control alguno, favoreciendo la entranda de la enfermedad.

A ello hay que sumar la (desgraciadamente ya famosa) estupidez en Ciutadella: un montón de niños (y adultos) aglomerados por las calles del pueblo sin mascarilla, unido a la llegada de tantas personas en barco a Ciutadella (que puede que alguna traiga el virus) aquí se puede liar MUY GORDA: nuestro hospital (el Mateu Orfila) ya se ha visto desbordado con anterioridad, ¿podrá hacer frente a tanta estupidez de políticos y ciudadanos?

Si no se hacen tests rápidos a toda persona que venga (sobretodo a provenientes del extrangero) al menos se volverá a expandir, después de casi 50 días consecutivos sin positivos, si, unos afortunados, afortunados que agradecemos con infinita estupidez.

DE PENA

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente